Sem dijak 4.letnika Gimnazije ŠL, športni oddelek. Usposabljam se za osebnega trenerja, saj me zelo veseli delo v fitnesu in želim vadečim pomagati in jih usmerjati na poti do željenih ciljev. Tudi sam veliko prostega časa posvečam fitnesu.

Gibanje mi predstavlja način življenja. Najraje v gorah ali pa z vami na vadbah v fitnesu. Verjamem, da z individualnim pristopom in s trdim delom lahko vsak vadeči doseže svoje cilje. Hkrati pa stremim k temu, da je ura, ki jo preživite tukaj odklop in sprostitev od vsakdanjih opravil.

Sem študentka Fakultete za šport, smer Športna vzgoja. Veseli me delo z različnimi generacijami. Rada imam dinamiko, zato opravljam različna dela s področja športa. Poleti rada hodim v hribe, pozimi pa smučam in tečem na smučeh. Skozi celo leto pa kar nekaj časa namenim tudi fitnesu. Svoje znanje rada posredujem naprej na vadeče, najbolj pa [...]

Imam dolgoletne izkušnje z rekreativnim športom, sem maratonka in velika ljubiteljica športov v naravi. Znam prisluhniti željam in potrebam vadečih in jih pravilno usmeriti v dosego njihovega cilja. Dobro počutje in zadovoljstvo vadečih mi kot trenerki pomenita največ.