Naše vadbe temeljijo na razvoju moči in gibalnih sposobnosti, ki vam pridejo prav pri vsakdanjem življenju, službi in opravkih.

V ponudbi je več težavnostnih skupin, v katerih boste zagotovo našli ustrezno tudi zase. Vadili boste v sproščenem okolju, v katerem vas bo eden od naših vaditeljev vzpodbudil, da boste iz sebe iztisnili še ‘nekaj več’. Naš največji dosežek je, ko naše vadbe (kljub naporu) zapustite zadovoljni in nasmejani

Moška funkcionalna vadba

          

Visoko intenzivna intervalna vadba s poudarkom na moči trupa in nog. Vaje, ki temeljijo na pravilni izvedbi in krepitev mišic, ki so v današnjem času prevečkrat zapostavljene.

Ženska funkcionalna vadba

   

Vadba v homogenih težavnostnih skupinah. Od visoko intenzivne vadbe do srednje in povsem začetne. Temeljna vadba za krepitev vseh mišičnih skupin z lastno težo ali specialnimi vadbenimi pripomočki, kot so trx trakovi, elastike, žoge, steperji, koordinacijske lestve, ročke, utežni koluti, medicinke, letveniki ipd.

Vadba za starostnike

     

Lažja dopoldanska vadba, ki temelji na vajah za boljše počutje, krepitev in gibljivost mišic ter sklepov. Vključene so tudi vaje za koordinacijo in ravnotežje. Torej vse kar vam pride prav v zrelih letih.

Mobility vadba

Nizko intenzivna vadba za sprostitev in prožnost mišic. Povečuje gibljivost mišic in zmanjšuje napetosti v sklepih in hrbtenici.

Kondicijska priprava za športnike

Krepitev moči telesa in srca v pripravljalnem delu sezone. Preventiva pred poškodbami oziroma odpravljanje le-teh. Individualno prilagojeni program vsakemu športu.

Tekaška vadba

     

Tekaške vadbe potekajo v treh homogenih vadbenih skupinah, od začetnikov do tekmovalnih rekreativcev. Spoznali boste pravilni pristop k treniranju teka, izvajali boste tekaške vaje in raznovrstne tekaške treninge. Začetniki zlasti kombinacijo teka in hoje, ostali naprednejše načine tekaških treningov: daljši aerobni tek, tempo tek, fartlek, intervali v klanec ali na ravnini, štafetni teki ipd. Z našim pristopom boste tek vzljubili, vzdrževali telesno kondicijo in pripravljeni boste za tekaška tekmovanja. Udeležujemo se jih skupinsko ali individualno, od trailov do cestni tekov doma in v tujini.