Naše vadbe temeljijo na razvoju moči in gibalnih sposobnosti, ki vam pridejo prav pri vsakdanjem življenju, službi in opravkih.

V ponudbi je več težavnostnih skupin, v katerih boste zagotovo našli ustrezno tudi zase. Vadili boste v sproščenem okolju, v katerem vas bo eden od naših vaditeljev vzpodbudil, da boste iz sebe iztisnili še ‘nekaj več’. Naš največji dosežek je, ko naše vadbe (kljub naporu) zapustite zadovoljni in nasmejani

Moška funkcionalna vadba

Visoko intenzivna intervalna vadba s poudarkom na moči trupa in nog. Vaje, ki temeljijo na pravilni izvedbi in krepitev mišic, ki so v današnjem času prevečkrat zapostavljene.

Ženska funkcionalna vadba

Vadba v homogenih težavnostnih skupinah. Od visoko intenzivne vadbe do srednje in povsem začetne.

Vadba za starostnike

Lažja dopoldanska vadba, ki temelji na vajah za boljše počutje, krepitev in gibljivost mišic ter sklepov. Vključene so tudi vaje za koordinacijo in ravnotežje. Torej vse kar vam pride prav v zrelih letih.

Mobility vadba

Nizko intenzivna vadba za sprostitev in prožnost mišic. Povečuje gibljivost mišic in zmanjšuje napetosti v sklepih in hrbtenici.

Kondicijska priprava za športnike

Krepitev moči telesa in srca v pripravljalnem delu sezone. Preventiva pred poškodbami oziroma odpravljanje le-teh. Individualno prilagojeni program vsakemu športu.

ABC vadba za najmlajše

Učenje temeljnih gibalnih vzorcev, koordinacije in ravnotežja skozi igro in seveda druženje z vrstniki.

Tekaška vadba